bastarabattkod.com
Hem Butiker C.L. Seifert Rabattkod

C.L. Seifert Rabatt, Rabattkod och Erbjudande September 2023

Ta dessa gratis och verifierade Rabattkod, Erbjudande på vår webbplats. ✓ Du kan njuta av upp till 50% från din beställning på C.L. Seifert! Dagens bästa erbjudande: Spara Upp Till 40% På Köp Hos Swappie.

 • Visa Alla 9
 • Erbjudanden 9

ANNONS

 • Använd alla C.L. Seifert koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • FAQ for C.L. Seifert

  Kan jag kombinera C.L. Seifert Rabattkod?

  Jag är väldigt ledsen, nej.C.L. Seifert stöder endast Erbjudande för en enda beställning. Du är fri att välja, men inte flera rabatter.För fler dolda rabatter kan du besöka C.L. Seiferts specifika sida eller prenumerera på dess nyhetsbrev.

  Varför Works C.L. Seifert Rabattkod Inte?

  Det finns flera orsaker till detta, varav en är att endast en kupongkod kan användas per beställning. Så se till att din beställning har använt en rabatt en gång när du shoppade i C.L. Seifert. För det andra bör du kontrollera att din kampanjkod inte har gått ut, skiftlägeskänslig eller otillgänglig för varor i kundvagnen.

  Liknande Erbjudande Som C.L. Seifert Rabattkoder

  KUPONGER HITTADE!

  Genomsnittliga besparingar: 32,80€

  Coupert kan testa och applicera alla kuponger med ett klick.

  Gå till clseifert.com

  Betyg för C.L. Seifert Erbjudanden

  Betygsätta
  4.5 / 602 Röster

  Om C.L. Seifert

  Historien om C.L. Seifert är en historia om kärlek, passion, familj och hårt arbete. När Carl Ludvig (1834-1898), en nyexaminerad 22-årig skräddare, anlände till Köpenhamn från Murau i Sachsen 1856 var hans plan att först åka till Amerika. När han träffade sin blivande hustru Mina Seifert (född Thee) (1834-1913) startade de dock en familj och ett företag i Köpenhamn. Carl Ludvig började först arbeta som skräddarlärling i Köpenhamnsområdet i sju år, men tillsammans med Mina startade de sitt första företag 1865 i källaren i Store Regnegade i centrala Köpenhamn. Efter många timmars hårt arbete tjänade de till slut en dag på kvällen in pengar för att köpa en symaskin. En maskin som inte var vanlig bland skräddare på den tiden. Carl och Mina fick veta att högkvalitativa tyger som knappar och siden fanns i Tyskland till mycket lägre priser, så Mina reste till Tyskland och började importera dessa produkter. De började också leverera och distribuera dessa material till andra skräddare i Danmark. De växte och växte och flyttade slutligen ut ur källaren och öppnade sin egen butik och verkstad på Regnegade 22. Senare flyttade de sin verksamhet till Regnegade 10-16. De fick fyra barn, som alla var mycket kreativa och lika drivna som sina föräldrar. Döttrarna Johanna (1855-1935), Eduard (1865-1925) grundade ett företag som hette Hans Bach, Carl (1860-1935) 1892, som senare blev det mycket viktiga och välkända Smith & Rudolph (1857-1929), gick med i C.L. Seifert-företaget och blev delägare. När Carl Ludvig dog 1898 ledde Rudolph hela företaget på egen hand. Han omvandlade företaget till ett aktiebolag och utvecklade avdelningen för guldbroderi. Han blev specialist på sabel och svärd och blev leverantör till den danska kungafamiljen 1903 och till den svenska kungafamiljen 1911. Huvudverksamheten bestod dock fortfarande i att leverera högkvalitativa tyger och material till andra skräddare i Köpenhamn. Vid den här tiden arbetade cirka 100 personer på Store Regnegades kontor och verkstäder. Efter Rudolfs död tog hans fru Julie Seifert Sorensen över. År 1935 tog Christian Birch, som då var direktör för företaget, och hans familj över. Anders Eriksen och Jens Eriksen, två kusiner, köpte företaget 2004 och öppnade sin egen fabrik 2006. De utökade sin verksamhet och flyttade sin verkstad till Ny Adelgade 8- 2010 10. 2012 C.L. Seifert slogs samman med Atelier 2000. Idag, 150 år efter att Carl Ludvig grundade företaget, är C.L. Seifert fortfarande den ledande leverantören av uniformer och huvudbonader i Skandinavien.

  Tips för shopping - C.L. Seifert

  Rabatterad shopping - vad varje rationell konsument gör

  Vi är övertygade om att du har stött på kritik om kampanjköp mer än en gång i ditt liv. Vi dömer inte människor, än mindre spelar vi rollen som kritiker. Vi på bastarabattkod.com anser att rabatterad shopping är det smartaste konsumentbeteendet och att det gör det mycket billigare att köpa nya saker.

  Det kräver inte mycket ansträngning - det tar faktiskt bara några minuter att kolla in dina favoritbutiker och produkter. I gengäld får du chansen att köpa din drömparfym eller smartphone till ett bra försäljningspris. Låt inte någon avskräcka dig eller ge dig saker i sked - det är varken pinsamt eller dumt att shoppa fynd. Det får oss att leva bättre och balanserar vår månadsbudget inom rimliga gränser. Vad gör det enklare, bekvämare och billigare att handla med rabatter? Dessa är naturligtvis de så kallade kampanjkoder med rabatter som du hittar i vår katalog. Dessa kampanjkoder fungerar som exklusiva rabatter på ett brett utbud av produkter och tjänster i utvalda onlinebutiker för några av de mest prestigefyllda varumärkena - det slutliga målet är att konsumenterna ska få attraktiva rabatter och handlarna ska få kunder.

  Hur använder jag en rabattkod?

  1. Välj en rabattkod bland de kampanjerbjudanden som finns i vår webbshop. Läs villkoren för butiken. Klicka på knappen "Visa kod" för att se koden.

  2. Skriv ner eller kopiera koden från kupongen och skriv eller klistra in den i fältet "Rabattkod" i webbutiken efter att du har slutfört din beställning.

  3. Rabatten dras av från priset på den beställda produkten.

  För att skicka in en C.L. Seifert rabattkod klicka här

  Om C.L. Seifert Rabatt

  Alla de Bästa Rabatterna 9
  Rabattkoder 0
  Erbjudanden 9
  Bästa Rabattkod 50%

  Dagens Bästa C.L. Seifert Erbjudanden

  • Spara Upp Till 40% På Köp Hos Swappie
  • Rekommenderat För Dig Upp Till 50% | CARE OF CARL
  • Upp Till 10 % Billigare På Twin Beer Towers
  • Upp Till 30 % Lägre Pris På Studentbanner
  • Njut Av Minst 40% Rabatt Från C.L. Seifert

  bastarabattkod.com använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter antar bastarabattkod.com att du samtycker till vår cookiepolicy. Läs mer