bastarabattkod.com
Hem Butiker Viking Line Rabattkod

Viking Line Erbjudande, Rabatt och Rabattkod- 60% rabatt September 2023

Vår webbplats erbjuder ett omfattande utbud av Rabattkod och Erbjudande för onlinebutik. Använd Viking Line Rabatt för att få ett rabattpris!

 • Visa Alla 21
 • Erbjudanden 21

ANNONS

 • Använd alla Viking Line koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • Ludwig
  2019-02-24 11:56:23

  Alltid bra bemötande och vällagad mat…

  Alltid bra bemötande och vällagad mat ombord på Viking Lines fartyg.

  Bengt Olofsson
  2022-01-14 14:50:36

  Bästa rederiet

  Bästa rederiet. I mat o underhållning.o billiga kryssningar så alla har råd. Sen läget till båten perfeckt. Så mitt val är lätt. Viking line alltid

  Ingrid
  2022-08-26 14:54:24

  Åkte med glory 11 augusti vi hade…n.t

  Åkte med Glory 11 augusti vi hade beställt 4 rätters middag på Kobba fin restaurang och fin utsikt från fönsterbordet som vi hade betalat extra för. Pianomusik.Maten var en besvikelse inte billigt med tanke på vad vi fick. Förrätt en liten bit gravad lax. Varmrätt sik eller kött. Köttbiten var inte den bästa, bred fet rand. Glassen var bra. Med mycket möda fick vi den 4 :e rätten som servitören påstod att vi redan fått. Efter påstötningar fick vi den. Döm om vår förvåning när det visade sig vara en ostbit stor som en sockerbit med lite krydda på var sida. Middagen var förbeställd. Vi var 4 pers. Lunchen dagen efter var bättre. Jag rekommenderar alla att äta av buffén istället. premium hytten var bra. Tyvärr var inte 4 rätters middagen på Kobba restaurangen bra. Dyrt och dåligt!

  Leo Koskela
  2020-11-04 22:00:21

  bra men inte bästa

  bra men inte bästa, åkte med dom mer förut, vet inte hur det är nu men konkurrenten verkar bättre.

  Celena Eklund
  2021-08-11 16:13:55

  Vill tacka Peter i informationsdisken…

  Vill tacka Peter i informationsdisken på Viking Line Gabriella :) Otroligt bra bemötande och bra service. Då vi upplevde mkt oljud i vår hytt som ledde till att ingen av oss kunde sova så fick vi byta hytt till en annan del i båten.

  Janne Andersson
  2017-08-17 19:25:20

  Riktigt bra!

  Viking Line har förbättrat sig rejält. Båtarna förnyas, personalen är trevligare, vänligare.Viking Grace är en mycket bra båt.Viking Line har medvind. Bokat in många nya kryssningar nu.

  Eva Öster
  2022-07-29 20:38:01

  Varning för förbeställd hämtmat!

  Åkte i bättre hytt på våning 11 med Gabriella. Klar lyx. Hade dock förbeställt måltid och där brast det. Vi förväntas hämta inom 30 minuter och maten bereddes rätt snart men ingen i personalen kände ansvar för att leverera. Vi fick stå i ett hörn och vänta. 4 pers gick och tittade utan att ta folie paketen. Efter 30 minuter jagade jag dem och fick min mat. Då var det ändå förbeställt; en hamburgare och en sallad. Svagt.

  MIERA Elvin
  2022-07-03 14:26:19

  Åkte båten Viking Line Glory…

  Åkte båten Viking Line Glory tillsammans med min vännina. Satt fönsterbord, bra service maten var super god. Kvällen var toppen. Utsikten var vackert. Enda var negativ var musiken. Resten kvällen var super. Glory är bättre än Cinderella.

  Sophie
  2022-07-03 10:14:23

  Ombokning

  Ville i sista stund boka om en resa från Mariehamn till Kappelskär istället för Stockholm, gjorde detta via mail på 5 min, inga problem + fick mellanskillnaden tillbaka!

  JOANNA
  2021-02-01 11:05:38

  Roligt trots corona

  Vi tog kryssning till Mariehamn. Allt fungerade perfekt, lite folk pga coronapandemi, mycket bra hygienåtgärder. Utsökt mat, mycket hjälpsam och kunnig personal, mycket fin trubadur med gitarr. Tusen tack för en rolig upplevelse!

  FAQ for Viking Line

  Vilken typ av policy för presentkort har Viking Line?

  Viking Line Presentkort säljs för valfritt värde och är giltiga för betalning i hamn och ombord. Presentkort är giltiga som betalningsform i 24 månader och kan inte lösas in eller förlängas. Du anger valfritt belopp på presentkortet. Det tillkommer en postförskottsavgift på 150 kr per leveransadress för presentkort och värdebevis.

  Vilka betalningsmetoder erbjuder Viking Line sina kunder?

  Viking Line låter dig betala med banköverföringar, kreditkort eller Swish, och du avstår från avgifter. Betalningen kommer att visas på din bokningsbekräftelse och inget separat betalningsbekräftelsebrev kommer att skickas. Om du vill kontrollera din betalning kan du göra det via din bokningstjänst. Det kan ta upp till fyra bankdagar innan betalningen genomförs via banköverföring och visas på din bokning. Betalning med kreditkort: Visa, American Express, MasterCard eller Diners.

  Kan jag kombinera Viking Line Rabattkod?

  Kan inte.Rabattkod har användningsregler, Viking Line tillåter endast en Rabattkod per beställning.Du kan ta del av andra erbjudanden eller rabatter. Så oroa dig inte, Viking Line är alltid uppmärksam på kundernas behov.

  Varför Works Viking Line Rabattkod Inte?

  Det finns flera orsaker till detta, varav en är att endast en kupongkod kan användas per beställning. Så se till att din beställning har använt en rabatt en gång när du shoppade i Viking Line. För det andra bör du kontrollera att din kampanjkod inte har gått ut, skiftlägeskänslig eller otillgänglig för varor i kundvagnen.

  Liknande Erbjudande Som Viking Line Rabattkoder

  KUPONGER HITTADE!

  Genomsnittliga besparingar: 32,80€

  Coupert kan testa och applicera alla kuponger med ett klick.

  Gå till vikingline.se

  Betyg för Viking Line Erbjudanden

  Betygsätta
  3.7 / 685 Röster

  Tips för shopping - Viking Line

  Rabatterad shopping - vad varje rationell konsument gör

  Vi är övertygade om att du har stött på kritik om kampanjköp mer än en gång i ditt liv. Vi dömer inte människor, än mindre spelar vi rollen som kritiker. Vi på bastarabattkod.com anser att rabatterad shopping är det smartaste konsumentbeteendet och att det gör det mycket billigare att köpa nya saker.

  Det kräver inte mycket ansträngning - det tar faktiskt bara några minuter att kolla in dina favoritbutiker och produkter. I gengäld får du chansen att köpa din drömparfym eller smartphone till ett bra försäljningspris. Låt inte någon avskräcka dig eller ge dig saker i sked - det är varken pinsamt eller dumt att shoppa fynd. Det får oss att leva bättre och balanserar vår månadsbudget inom rimliga gränser. Vad gör det enklare, bekvämare och billigare att handla med rabatter? Dessa är naturligtvis de så kallade kampanjkoder med rabatter som du hittar i vår katalog. Dessa kampanjkoder fungerar som exklusiva rabatter på ett brett utbud av produkter och tjänster i utvalda onlinebutiker för några av de mest prestigefyllda varumärkena - det slutliga målet är att konsumenterna ska få attraktiva rabatter och handlarna ska få kunder.

  Hur använder jag en rabattkod?

  1. Välj en rabattkod bland de kampanjerbjudanden som finns i vår webbshop. Läs villkoren för butiken. Klicka på knappen "Visa kod" för att se koden.

  2. Skriv ner eller kopiera koden från kupongen och skriv eller klistra in den i fältet "Rabattkod" i webbutiken efter att du har slutfört din beställning.

  3. Rabatten dras av från priset på den beställda produkten.

  För att skicka in en Viking Line rabattkod klicka här

  Om Viking Line Rabatt

  Alla de Bästa Rabatterna 21
  Rabattkoder 0
  Erbjudanden 21
  Bästa Rabattkod 60%

  Dagens Bästa Viking Line Erbjudanden

  • Spara Upp Till 40% På Köp Hos Swappie
  • Rekommenderat För Dig Upp Till 50% | CARE OF CARL
  • Anmäl Dig Till Nyhetsbrev Hos Viking Line Och Få Tillgång Till Kampanjer
  • Viking Line Rabatter: 40% Off
  • Njut Av 60% För återkommande Kunder @ Viking Line Erbjudande

  bastarabattkod.com använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter antar bastarabattkod.com att du samtycker till vår cookiepolicy. Läs mer