bastarabattkod.com
Hem Butiker Ebrix Fri Frakt

Ebrix Fri Frakt September 2023

Här hittar du den mest fördelaktiga Kupong & Rabattkoder från Ebrix. Du kommer att få 85% rabatt med tillhörande Ebrix Fri Frakt.

 • Visa Alla 19
 • Erbjudanden 19

ANNONS

 • Använd alla Ebrix koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • FAQ for Ebrix

  Vilken är fraktpolicyn för Ebrix?

  Målet med Ebrix är hög leveranskvalitet (snabb, korrekt och komplett). Ditt paket kommer vanligtvis inom 1 eller 2 arbetsdagar, beroende på om närmaste serviceställe har dagliga leveranser. Alla beställningar inkomna innan 16.30 på vardagar, lämna samma dag! Det tillkommer en fast fraktavgift på 49 kr för alla paket, oavsett storlek och vikt. De använder inte bokstäver. Vid hämtning på varuhuset i köpcentret Marieberg i Örebro ställs leveransen givetvis in!

  Vilka betalningsmetoder accepterar Ebrix?

  Betalningsalternativ inkluderar Faktura - 14 dagar (30 dagar för företag), Delbetalning 6 - 36 månader, Klarna Direkt - Betalning med Mobilt Bank-ID, Klarna Konto - Klarnas samlade faktura, Kortbetalning VISA, MasterCard och American Express Eller direkt bankbetalning via SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea hos Ebrix. De erbjuder de modernaste, flexibla och säkraste betalningsmetoderna på marknaden – inbyggda i ett fullständigt externt autentiseringsgränssnitt via Klarna Checkout. Klarna Checkout gör shopping superenkelt med bara några få detaljer och det är superenkelt att handla från din telefon också.

  Tillhandahåller Ebrix presentkort?

  Värdet på Ebrixs presentkort kan enkelt väljas utifrån antalet köpta presentkort. Vill du till exempel ha ett belopp på 150 kr klickar du 3 gånger på produkten PRE5011 (50 kr/st). Om beloppet avser en specialprodukt, kom ihåg att lägga till 50 kr till valfri summa så att den som får gåvan också får fraktkostnader!

  Ger Ebrix en garanti?

  Ditt köp från Ebrix levereras alltid med en 1-års garanti som täcker tillverkningsfel (förslitningsskador exkluderas). Vid saknade delar och reklamationer på produkten ska kunden kontakta LEGO Direkt, kundtjänst för privatkunder. De behöver all felstatistik för förbättringsarbete och har tillgång till alla producerade produkter. Alternativt kan en anmälan enkelt göras genom LEGOs hemsida: Ersättningsdelar/Delar saknas. Om fler än 15 stycken saknas, kontakta deras kundtjänst för en ny.

  Kan jag kombinera Ebrix Rabattkod?

  Kan inte.Utgifter hos Ebrix kan inte läggas över kuponger för betalning, och en beställning kan endast använda motsvarande Rabattkod.Men om din ordersumma når tröskeln för fri frakt kan du dra nytta av fördelarna med att använda Rabattkod och fri frakt samtidigt.

  Varför fungerar inte Ebrix Rabattkod?

  Här är några vanliga skäl till varför ditt Ebrix Erbjudande kan vara ineffektivt. Varje Ebrix Rabatt är inställd med en giltighetsperiod, och i de flesta fall kan endast användas en gång, om det inte är tillgängligt, vänligen kontrollera om det är ogiltigt eller har använts. Därför kommer du att veta varför vissa Ebrix Kampanjkod inte är tillgängliga. Eller så kan du välja andra Ebrix Rabattkoder som Rekommenderat För Dig Upp Till 50% | CARE OF CARL.

  Liknande Erbjudande Som Ebrix Rabattkoder

  KUPONGER HITTADE!

  Genomsnittliga besparingar: 32,80€

  Coupert kan testa och applicera alla kuponger med ett klick.

  Gå till ebrix.se

  Betyg för Ebrix Erbjudanden

  Betygsätta
  3.5 / 676 Röster

  Om Ebrix

  Ebrix är en online LEGO butik baserad i Örebro, Sverige, som erbjuder över 7500 produkter i lager. Kunder kan hitta ett brett utbud av LEGO-set, från klassiska teman som City, Star Wars och Friends, till mer moderna teman som Ninjago och Technic. Ebrix erbjuder också rabatter på utvalda produkter, vilket gör att kunderna kan spara pengar på sina LEGO-köp. Dessutom erbjuder Ebrix en unik shoppingupplevelse, med ett brett urval av produkter och ett vänligt kundserviceteam. Med sina konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice är Ebrix ett utmärkt val för LEGO-fans som letar efter en pålitlig och prisvärd LEGO-butik.

  För att skicka in en Ebrix rabattkod klicka här

  Om Ebrix Rabatt

  Alla de Bästa Rabatterna 19
  Rabattkoder 0
  Erbjudanden 19
  Bästa Rabattkod 85%

  Dagens Bästa Ebrix Erbjudanden

  • Rekommenderat För Dig Upp Till 50% | CARE OF CARL
  • Spara Upp Till 30% Hos Care Of Carl
  • Ebrix Fri Frakt
  • Presentkort Hos Ebrix Från 50 Kr
  • Åldrar Från 248kr

  bastarabattkod.com använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter antar bastarabattkod.com att du samtycker till vår cookiepolicy. Läs mer