bastarabattkod.com
Hem Butiker Foodora Rabattkod Influencer

Foodora Rabattkod Influencer Mars 2024

Gratis Foodora Rabattkod Influencer hittar du på vår webbplats. Titta nu - Foodora Kupong och Kampanjkod efter din favoritprodukt till ett billigare pris!

 • Visa Alla 11
 • Erbjudanden 11

ANNONS

 • Använd alla Foodora koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • Catharina
  2021-07-20 12:13:34

  Beställer ofta från foodora och har…

  Beställer ofta från foodora och har varit nöjd varje gång. Känner inte igen mig i omdömmena ovan men kan absolut förstå. Har nog bara haft tur.

  Clara Hansen
  2021-01-29 20:36:38

  Kanon …

  Har aldrig fått dåligt upplevelse från foodora. Visst ibland det händer att jag saknar en av mina beställningar men jag fick pengarna direkt dagen efter. Detta anmälde jag direkt från appen. Så det är bara positivt för min del.

  Cecilia Löfgren
  2021-07-24 19:56:12

  Vi beställde hamburgare från Brödernas…

  Vi beställde hamburgare från Brödernas i Farsta den var kanon, en riktig 10 poängare. Vi ger också budet 10 poäng, både snygg och trevlig! Skicka gärna honom fler gånger så kommer vi nog bli en av era bästa kunder!

  Siri
  2021-01-31 19:26:41

  Bra upplevelse av Foodora

  Bra upplevelse av Foodora. Använder det någon gång i månaden och alltid bra upplevelser. Haft kontakt med kundtjänst också någon gång men då har det löst sig. Sen är inte kurirerna omöjliga så de antingen ringer om det är något problem eller så kan de hjälpa till och lösa.Oftast är det restaurangerna som plockar fel i ordern och inte Foodora i sig. Sen har maten varit kall/ljummen några gånger, men man kan ju inte förvänta sig att Foodora-kuriren kommer med din mat direkt till dig, utan har flera och leverera till.

  marie
  2021-12-03 15:16:40

  Foodora market Malmö

  Foodora market MalmöBeställde från market för första gången. Allt gick så smidigt och bra trots att jag råkade beställa utan rabattkod först! Superbra support. Det blir nog fler gånger även om det kostar en del. Rekommenderas

  Anette Ingelmark
  2021-10-16 15:24:29

  Besviken

  Tycker inte att det är okej att budet efter samtalet, där vi säger att vi kommer ner, lämnar maten utanför porten i gatuplan i ett flerfamiljshus, vem som helst kan ta det. Såg inte röken av budet, han kunde väntat tills vi kom ner. En snäll granne i vår fastighet ställde in maten innanför porten.

  Viktor Karl Allan Nilsson
  2022-04-11 19:58:03

  Fantastisk sallad

  Fantastisk sallad, mkt för pengarna.Blir fler beställningar.

  Jimmy
  2022-02-19 14:53:00

  Alltid nöjd med Foodora

  Alltid nöjd med Foodora. Enkel och smidig app med snabba leveranser. Bra med fri leverans.

  Erik
  2022-02-08 18:15:00

  Beror helt på vem som levererar

  Jag har en väldigt mixad erfarenhet av Foodora men överlag är det snarare åt det bättre än sämre hållet. Maten har i princip alltid kommit inom rimlig tid men ibland har det varit spill eller pizza där fyllning ramlat åt sidan men det är ytterst sällan det skett. Mitt största problem har varit de som kör bil och alltid ringer/ber en komma ner medan cykelbud i princip alltid kommer upp som dom ska. Begär man kontaktfri leverans bör budet lämna det utanför dörren som man begärt men det händer väl kanske en av fem gånger bland de bud som kommer upp.Edit. Sänker en stjärna för att jag återigen fick springa ner och hämta maten som handlades via food market. Begärde kontaktlöst just för man är sjuk och inte vill ut och ränna men nu blev man tvungen till det iallafall.

  Gustav
  2020-05-13 14:17:25

  Tycker appen fungerar bra

  Tycker appen fungerar bra, har förståelse för att det kan ofta vara många rörliga delar som gör att tex beräknad ETA inte alltid stämmer. När jag kontaktat foodora vid både feedback och positiv feedback så har jag alltid blivit bemött på ett bra sätt, blivit hörd och fått hjälp. Vill ge dom 6 stjärnor pga att jag fått hjälp på ett sätt som jag inte ens förväntat/bett om när jag kontaktar företaget.

  FAQ for Foodora

  Har Foodora presentkort?

  Du kan välja att köpa Foodora ett presentkort för deras restaurangupplevelse och det kommer definitivt att överraska dina nära och kära! Deras presentkort finns i valörerna 100 kr, 200 kr och 300 kr och skickas till dig via sms. Deras presentkort är den perfekta sista minuten-presenten!

  Vilka betalningsmetoder accepterar Foodora?

  Foodora stöder dig med flera betalningsmetoder och de tar inte ut några extra avgifter! De stödjer dig med Klarna, Apple Pay, Mastercard, Visa, Maestro, American Express och PayPal och de kommer att ge dig den säkraste shoppingupplevelsen! Deras mål är att göra din shoppingupplevelse smidig varje gång du besöker!

  Kan jag kombinera Foodora Rabattkod?

  Erbjudande av Foodora är endast för enstaka beställning, rabatt i kassan.Rabattkod har användningsregler, Foodora tillåter endast en Rabattkod per beställning.Dessutom har systemet satt som villkor att endast en Rabattkod kan användas, så det är omöjligt att använda Rabattkod i kombination vid betalning, och systemet kommer automatiskt att ogiltigförklara en av dem.

  Varför Works Foodora Rabattkod Inte?

  Det finns flera orsaker till detta, varav en är att endast en kupongkod kan användas per beställning. Så se till att din beställning har använt en rabatt en gång när du shoppade i Foodora. För det andra bör du kontrollera att din kampanjkod inte har gått ut, skiftlägeskänslig eller otillgänglig för varor i kundvagnen.

  Liknande Erbjudande Som Foodora Rabattkoder

  • Upp Till 50% Lägre Pris På Ditt Första Köp Med Wish.com Kampanjkod

   Utgår 4-3-24
   Se alla Wish Erbjudande
  • Halva Priset Nästan Borta Från Botten Upp Stamlösa Vinglas, Set Med

   Utgår 15-5-24
   Se alla Oneida Erbjudande
  • Handla Smart Och Spara 10 % Idag

   Utgår 5-3-24
   Se alla Bakker Erbjudande
  • Exklusiva Pennor Låg Till 15.00kr Vid SwePen

   Utgår 1-3-24
   Se alla SwePen Erbjudande

  KUPONGER HITTADE!

  Genomsnittliga besparingar: 32,80€

  Coupert kan testa och applicera alla kuponger med ett klick.

  Gå till foodora.se

  Betyg för Foodora Erbjudanden

  Betygsätta
  3.7 / 719 Röster

  Om Foodora

  Foodora är Q-commerce-plattformen för hemleverans i Sverige, med över 7 500 anslutna butiker och restauranger över hela landet. Deras omfattande nätverk omfattar mer än 200 fysiska platser, med över 60 som erbjuder hemleverans av sina anställda. Med Foodora kan du få alla dina hushållsartiklar levererade direkt till din dörr, inklusive mjölk, bröd, bananer, chips, schampo och mycket mer. Dessutom får du dina produkter snabbt till butikspriser. Undvik besväret med att gå till butiken genom att lägga din beställning här.

  För att skicka in en Foodora rabattkod klicka här

  Om Foodora Rabatt

  Alla de Bästa Rabatterna 11
  Rabattkoder 0
  Erbjudanden 11
  Bästa Rabattkod 60%

  Dagens Bästa Foodora Erbjudanden

  • Foodora Rabattkod Influencer
  • Spara 20% Rabatt På Sushi Om Du Bor I Stockholm
  • Fraktfritt Från Många Restauranger Hos Foodora
  • Foodora Rabattkod: Få 50 Kr Rabatt På Din Nästa Beställning
  • Foodora 100kr Rabatt

  Vi antar att du godkänner cookiepolicyn om du fortsätter. Läs mer