bastarabattkod.com
Hem Butiker Hornbach Rabatt Student

Hornbach Rabatt Student Mars 2024

Gratis Hornbach Rabatt Student hittar du på vår webbplats. Titta nu - Hornbach Kupong och Kampanjkod efter din favoritprodukt till ett billigare pris!

 • Visa Alla 8
 • Erbjudanden 8
 • Fri Frakt 1

ANNONS

 • Använd alla Hornbach koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • kund
  2022-02-17 13:37:16

  Träsvarv

  Köpte en träsvarv där drivdubben inte var som den skulle,mailade Hornbach och bifogade bild,fick ett svar nästa dag där dom skulle kontakta svarvtillverkaren,Fick ett mail någon dag senare där det sas att dom skickar en ny drivdubb,behövde inte skicka tillbaka den gamla.Så plus från mig!!Dom har även tidigare varit snabba att svara på mail.

  Heinz
  2020-06-15 12:34:27

  Utan Problem....beställde en Weber…

  Utan Problem....beställde en Weber Pulse 1000 funkade perfekt leverans t.o.m. tidigare än beräknat

  Peter
  2020-06-20 07:26:17

  mycket trevligt och föstående bemötande

  pga en tragisk händelse i familjen gick en order i oönskad retur.Hornbachs kundservice löste detta på ett mycket trevligt och förstående sätt;jag är mycket tacksam för det bemötandet !

  kund
  2021-03-22 20:05:15

  Nöjd med varor med

  Nöjd med varor medsnabb leverans.

  Dennu Andersson
  2018-04-11 09:22:09

  Dålig med personal!

  Dålig med personal!Dom har det mesta,, om man orkar att leta skälv efter grejor. Kundservicen är inte den bästa men priserna är bra. Att få hjälp och man har ett handikapp är lika med 0 då man inte kan springa runt och leta efter personal som inte finns.

  En helt vanlig kund
  2021-09-01 06:55:22

  Snabb leverans men....

  Uppdatering: Snabb hantering av reklamationen men delvis felaktig leverans även andra gången...Det slutgiltiga betyget blir alltså: Leveranstid: 5 stjärnorLevererade varor: 1 stjärna (fel innehåll)Kundtjänst: 4 stjärnor (snabb hantering)Levererade ersättnings-varor: 1 stjärna (fel innehåll)Slutsats: Beställ här om du är beredd att göra reklamation för att Hornbach inte har koll på prylarna på lagret...Ursprungligt omdöme: Snabb leverans men....Beställde 5 varor av EN sort men uppenbarligen är det rörigt på lagret så det blev 2 av RÄTT sort och 3 av FEL sort...Väntar respons från E-post skickad till kundtjänst. Så här långt blir betyget: Leveranstid: 5 stjärnorLevererade varor: 1 stjärnaKundtjänst: ___ stjärnor (ingen kontakt ännu)

  Ronja Billman
  2019-08-16 19:40:12

  Perfekt kundservice

  Bra utbud, riktigt bra priser men framför allt: extremt snabb leverans HEM, inte till nåt ombud OCH ännu snabbare service och hjälp av kundtjänst när en vara var trasig. Toppbetyg på det!

  Joseph Daoud
  2021-12-10 13:29:15

  Tackar Lotta på VVS Avdelning

  Trevliga och kunniga personal samt tålmodiga och hjälpsamma. Lotta på vvs avdelning Jag tackar den här personen så mycket för all hjälp jag har fått varje gång jag har varit i butiken på Fittjavägen 24 Tack fina Lotta för all hjälp jag har fått av dig och tack för trevliga bemötandet för varje gång jag besöker vvs avdelningen såna som dig är guld värda. Joseph Daoud

  Atdhetar Zogu
  2021-04-11 10:37:41

  Butiken har bra priser och ett stort…

  Butiken har bra priser och ett stort sortiment, men det som är fullständigt uselt är deras webbshop. Till skillnad från deras konkurrenter kan man inte beställa/förboka all material via webbshoppen. Helt meningslöst och ha en webbshop om jag ändå måste gå in till butiken och köpa 60% av det jag behöver i ett projekt. De hade nog dubblat sina intäkter om detta hade fungerat, dessutom hade man minskat trängseln i dessa tider som alltid uppstår i deras byggvaruhus.

  Frazze
  2018-11-13 16:33:30

  Jättebra utbud och lätt att handla…

  Jättebra utbud och lätt att handla online. Produkten fanns inte i butiken och gick heller inte att beställa till butiken. Hänvisades istället till webbutiken.Åkte hem igen (40km), beställde online och fick omgående leverans, för avhämtning hos Postnord som ligger vägg i vägg med Hornbachs butik. Hallå, hur har ni det på jobbet? Det är jag som är kunden.....wake up!

  FAQ for Hornbach

  Vilka betalningsmetoder accepterar Hornbach?

  Hos Hornbach kan du betala på en mängd olika sätt och de kommer att ge dig en 100 % säker miljö! De stödjer dina betalningar med Klarna, kreditkort och PayPal och de tar inte ut några extra avgifter! De stödjer dig även med layway och delbetalningar och processen är snabb och enkel!

  Vad är returpolicyn för Hornbach?

  Hos Hornbach har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan utan att ange någon specifik anledning, plus att de ger dig hela 90 dagars öppet köp! Om din retur uppfyller återbetalningskriterierna kommer de att behandla din återbetalning och utfärda den till dig via den ursprungliga betalningsmetoden så snart som möjligt!

  Tillhandahåller Hornbach prismatchningstjänster?

  På Hornbach, om du planerar ett projekt, hittar du allt du behöver här och alltid till ett lågt pris! För dem är det en självklarhet att kunna erbjuda ett stort antal produkter till priser som är överkomliga även för de största projekten. Så om du hittar ett pris som är billigare än deras någon annanstans så kollar de priset så fort som möjligt och om allt stämmer får du pengarna tillbaka direkt.

  Kan jag kombinera Hornbach Rabattkod?

  Kan inte.Vissa Rabattkod erbjuder olika rabatter för olika målprodukter, så de kan inte staplas godtyckligt.Du kan ta del av andra erbjudanden eller rabatter. Så oroa dig inte, Hornbach är alltid uppmärksam på kundernas behov.

  Varför Works Hornbach Rabattkod Inte?

  Det finns flera orsaker till detta, varav en är att endast en kupongkod kan användas per beställning. Så se till att din beställning har använt en rabatt en gång när du shoppade i Hornbach. För det andra bör du kontrollera att din kampanjkod inte har gått ut, skiftlägeskänslig eller otillgänglig för varor i kundvagnen.

  Liknande Erbjudande Som Hornbach Rabattkoder

  KUPONGER HITTADE!

  Genomsnittliga besparingar: 32,80€

  Coupert kan testa och applicera alla kuponger med ett klick.

  Gå till hornbach.se

  Betyg för Hornbach Erbjudanden

  Betygsätta
  4.2 / 129 Röster

  För att skicka in en Hornbach rabattkod klicka här

  Om Hornbach Rabatt

  Alla de Bästa Rabatterna 8
  Rabattkoder 0
  Erbjudanden 8
  Bästa Rabattkod 35%

  Dagens Bästa Hornbach Erbjudanden

  • Hornbach Rabatt Student
  • Hornbach Rabattkod För 10% Rabatt På Alla Varor + Gratis Frakt
  • Klicka Upp Till 20% På Byggmaterial, Trä, Fönster Och Dörrar I Hornbach
  • Gratis Frakt över Hela Världen
  • Gratis Frakt På Alla Beställningar Från Hornbach

  Vi antar att du godkänner cookiepolicyn om du fortsätter. Läs mer